bladcadeau-logo
  • abonnement stopt automatisch
  • keuze uit ruim 80 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

BladCadeau kopen

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. De kaart is verpakt in een mooie cadeaubox en koop je online.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

BladCadeau telefoon
Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

De cadeaukaart kun je laten bezorgen bij degene aan wie je BladCadeau geeft of op je eigen adres. Of je koopt Bladcadeau in de winkel (o.a. bij Bruna en Primera). Hier zijn ook vrij oplaadbare Bladcadeaus verkrijgbaar (al vanaf € 5,-).

Zakelijke bestelling

Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of relaties? Met BladCadeau kunnen jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen! Voor zakelijke klanten bieden wij diverse mogelijkheden en maatwerkoplossingen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-5565610 of stuur een e-mail.

Veelgestelde vragen

1

Wanneer ontvang ik het eerste nummer?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Als je je cadeaukaart verzilvert, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de ontvangstdatum van het eerste nummer bij een Sanoma titel (= AutoWeek, AutoWeek Classics, Donald Duck, Donald Duck Junior, Donald Duck Extra, Flair, Flow, GTO, Katrien, Libelle, Margriet, Nouveau, Story, Tina, vtwonen of Zo Zit Dat). Deze datum hangt af van de frequentie van verschijnen, dat wil zeggen: hoe vaak per jaar het blad van jouw keuze uitkomt. Bij een weekblad is dat maximaal 3 weken en bij een maandblad maximaal 6 weken. Bij een titel van een externe uitgever (alle titels die hierboven niet genoemd worden), komt er een mail vanuit de titel zelf met hierin de eerste leverdatum.

2

Mijn bladcadeau is verlopen, kan ik deze verlengen?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Wij hanteren een coulanceregeling van 6 maanden vanaf de dag dat uw Bladcadeau is verlopen. U kunt de geldigheid checken op bladcadeau.nl via de saldochecker.
Valt u binnen deze 6 maanden dan kunt het volgende doen:

  • Noteer uw 19 cijferige kaartnummer (onder de streepjescode op de pas)
  • Noteer uw persoonlijke code (onder de kraslaag op de pas)
  • Maak een foto van de achterkant van de pas waar u bovenstaande codes ook op terugvindt
  • Mail deze gegevens met uw naam en het mailadres waarop u de code wilt ontvangen naar info@bladcadeau.nlv.v. coulanceregeling.

U ontvangt dan een nieuwe digitale Bladcadeau code met een geldigheid van 3 maanden.
Bladcadeau is genoodzaakt hiervoor administratiekosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen € 5,- en worden in mindering gebracht op het resterende tegoed van uw Bladcadeau.

Direct contact met één van onze medewerkers? BladCadeau telefoon Bel 088 - 550 01 80 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur