bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Bladcadeau kopen

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken. Bladcadeau is online te koop via onze vernieuwde webshop of bij één van onze andere verkooppunten.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Online bestellen
Bladcadeau is o.a. te koop via onze webshop. Op deze vernieuwde website staan verschillende verpakkingen waar je uit kunt kiezen. Zo is er een feestelijke verpakking (Bladcadeau Slinger of Ballonnen) speciaal voor verjaardagen en/of feestjes. Een verpakking speciaal voor mannen (= Bladcadeau Mannen) en een verpakking  om iemand te laten weten dat hij/zij speciaal voor je is (=Bladcadeau Hearts).  Naast Bladcadeau heb je hier ook de keuze uit de LINDA. cadeaukaart, de vtwonen cadeaukaart en de Donald Duck cadeaukaart. Klik op het Bladcadeau logo (linksboven op deze pagina) en kies voor ‘Bladcadeau kopen’. Je komt nu in onze webshop terecht. Naast fysieke Bladcadeaus kan je hier ook e-cards bestellen.

Verkoop in winkels
Naast de verkoop op onze website kun je Bladcadeau ook kopen bij diverse retailers en supermarktketens. Onze verkooppunten zijn:  Primera, Bruna, The Read Shop, AKO, Jumbo, Plus, Coop, Spar, Jan Linders, Tabaronde, Cigo, Libris/BLZ en Tabaktief. Je hebt dus altijd een verkooppunt bij jou in de buurt!

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0180 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur