bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

VUL HIER DE PINCODE/PERSOONLIJKE CODE IN

HOE WERKT BLADCADEAU?

Op elke cadeaukaart staan één of meerdere codes vermeld.

  1. Staat er een persoonlijke code onder een kraslaag? Gebruik deze code dan om in te loggen.
  2. Staat er een pincode op je cadeaukaart? Vul dan de pincode in en druk op activeer. Er verschijnt nu een tweede veld waar je het 19 cijferige kaartnummer kunt vullen.
  3. Geen pincode of persoonlijke code? Gebruik dan alleen de 19 cijferige code die op de kaart vermeld staat en druk op activeer.

Je kunt inloggen om te kijken uit welke tijdschriften je kunt kiezen of om alleen je saldo te checken. Je code wordt pas ingewisseld als je een abonnement bevestigt.

Heb je meerdere Bladcadeau gekregen? Voeg dan nog een code toe voor extra tegoed. Krijg je een foutmelding? Kijk dan bij onze klantenservice pagina.

Na het invoeren van je code verschijnt de waarde van de cadeaukaart en zie je de tijdschriften waar je uit kunt kiezen. Een tijdschrift kan één of meerdere aanbiedingen hebben. Wil je liever een duurder abonnement dan de waarde op je cadeaukaart? Dat kan! Via Ideal betaal je veilig bij.

Wil je het abonnement cadeau geven? Vul dan bij de adresgegevens het adres van de ontvanger in in plaats van je eigen adres.
Heb je een keuze gemaakt? Leuk! Vul je adresgegevens in, controleer je aanvraag (na verzending kan dit niet meer gewijzigd worden) en druk op verzenden.
Vul je code opnieuw in en plaats een nieuwe bestelling. Let op: kies wel voor een ander tijdschrift om dubbele nummers te voorkomen. Veel leesplezier!