bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 80 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Veelgestelde vragen

Op de achterkant van de cadeaukaart zit een kraslaagje. Als je dat weghaalt, komt er een persoonlijke code tevoorschijn. Hiermee kun je op deze site makkelijk en snel je BladCadeau verzilveren.
Nee, als je je cadeaukaart activeert, start deze bij het eerstvolgende nummer.
Voor cadeaukaarten uitgegeven voor 01/10/2016 geldt dat deze wel voor verschillende tijdschriften te activeren zijn, maar niet voor dezelfde titel. In het laatste geval kun je het beste wachten tot je het laatste nummer van je eerste cadeaukaart hebt ontvangen en dan pas je tweede cadeaukaart activeren.

Voor cadeaukaarten uitgegeven na 01/10/2016 geldt dat deze tegelijkertijd geactiveerd kunnen worden voor hetzelfde tijdschrift
Indien je je BladCadeau verzilverd hebt voor een bepaalde titel, is het niet mogelijk om alsnog een andere titel te kiezen. Na de verzilvering wordt het abonnement direct in werking gezet.
Nee, de kaart is alleen online in te wisselen voor een van onze tijdschriften op de site Bladcadeau.nl
Als het aantal nummers afwijkt, is de prijs van het tijdschrift aangepast. Daardoor kan er een verschil ontstaan tussen de informatie op het doosje en op de website. Op www.bladcadeau.nl staat altijd het juiste overzicht.
Wanneer je abonnement ingaat, is afhankelijk van de verschijningsfrequentie van het tijdschrift dat je gekozen hebt. Als je je abonnement activeert, krijg je bericht op welke datum je je eerste tijdschrift thuis ontvangt. Mocht je na deze verschijningsdatum nog geen tijdschrift hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan maken we het alsnog in orde voor je.
De cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na aankoop in de winkel of online. Je kunt de geldigheid van je cadeaukaart checken op deze website. Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul op de website de code in die verschijnt en klik op "Check".
In bepaalde gevallen in dit inderdaad mogelijk. Wij hanteren een coulanceregeling van 6 maanden vanaf de dag dat uw Bladcadeau is verlopen. U kunt de geldigheid checken op www.bladcadeau.nl via de saldochecker. Valt u binnen deze 6 maanden dan kunt het volgende doen:

1) Noteer uw 19 cijferige kaartnummer (onder de streepjescode op de pas)
2) Noteer uw persoonlijke code (onder de kraslaag op de pas)
3) Maak een foto van de achterkant van de pas waar u bovenstaande codes ook op terugvindt
4) Mail deze gegevens met uw naam en het mailadres waarop u de code wilt ontvangen naar info@bladcadeau.nl o.v.v. coulanceregeling.

U ontvangt dan een nieuwe digitale Bladcadeau code met een geldigheid van 3 maanden. Bladcadeau is genoodzaakt om hier administratiekosten voor in rekening te brengen. Deze kosten bedragen € 5,- en worden in mindering gebracht op het resterende tegoed van uw Bladcadeau.

Voorbeeld: de cadeaukaart heeft een geldigheid tot 01-01-2018. Het is mogelijk om tot 6 maanden na het verlopen van de kaart een aanvraag te doen om de kaart te verlengen. In dit geval tot 31-06-2018.
Je kunt je saldo bekijken op deze website. Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul op de website de code in die verschijnt en klik op "Check".
Indien je kiest voor een abonnement met bijbetaling (en zo extra nummers ontvangt dan het reguliere aantal), dan geldt het abonnement tot wederopzegging. Na deze extra nummers is het abonnement eenvoudig opzegbaar per maand.