bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

BladCadeau telefoon
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur
Bladcadeau

Klantenservice BladCadeau

Maak een terugbelafspraak
BladCadeau alert Beste abonnee, indien het je niet lukt om op de abonnee-werft-abonnee webpagina te komen, dan adviseren wij je om de adresbalk te gebruiken in plaats van Google.

Veelgestelde vragen

1

Wat moet ik doen als de abonnee-werft-abonnee actie niet werkt?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Indien het je niet lukt om op de abonnee-werft-abonnee webpagina te komen, dan adviseren wij je om de adresbalk te gebruiken in plaats van Google.

2

Wat is Bladcadeau en waar koop ik het?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken.  Met BladCadeau geef je eigenlijk niet één cadeau, maar meerdere cadeautjes, die elke week of maand weer bij de ander (of bij jezelf) door de bus vallen.

Bladcadeau is online te koop (klik hier voor de webshop) of bij één van onze verkooppunten.  Naast fysieke Bladcadeaus kun je in onze webshop ook e-cards bestellen. Je kunt Bladcadeau o.a. vinden bij Primera, Bruna, The Read Shop, AH, AKO, Jumbo, Plus, Coop, Spar, Jan Linders, Tabaronde, Cigo, Libris/BLZ en Tabaktief.

3

Stopt het abonnement automatisch?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Het abonnement loopt automatisch af, tenzij je kiest voor een extra scherpe aanbieding. Deze aanbieding verschijnt in een pop-up scherm (zie voorbeeld hieronder) waarbij duidelijk wordt aangegeven dat het om een tot wederopzegging abonnement gaat. Ook in het orderoverzicht + in de bevestigingsmail wordt dit bevestigd. Het abonnement is eenvoudig opzegbaar via de klantenservice van het betreffende tijdschrift.

 

 

 

 

4

Hoe kan ik het tegoed en de geldigheid van mijn cadeaukaart zien?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Het tegoed op je cadeaukaart en de geldigheid van je cadeaukaart kun je nagaan door in te loggen met het kaartnummer. Je code wordt pas ingewisseld als je een abonnement bevestigt dus kijken kan altijd. Klik op het tabblad ‘Home’, vul je code in en klik op activeer. Linksboven zie je in het oranje vlak de waarde van je kaart en de geldigheid.

5

Mijn cadeaukaart geeft een foutmelding, wat moet ik doen?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Kijk bij de pagina ‘foutmeldingen’ voor meer informatie. Staat de foutmelding er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Bladcadeau