bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur
Bladcadeau

Klantenservice BladCadeau

Bel 088 - 550 0180
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Wat is Bladcadeau en waar koop ik het?

Met Bladcadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Je koopt een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf online een tijdschriftabonnement kan uitzoeken.  Met BladCadeau geef je eigenlijk niet één cadeau, maar meerdere cadeautjes, die elke week of maand weer bij de ander (of bij jezelf) door de bus vallen.

Bladcadeau is online te koop (klik hier voor de webshop) of bij één van onze verkooppunten.  Naast fysieke Bladcadeaus kun je in onze webshop ook e-cards bestellen. Je kunt Bladcadeau o.a. vinden bij Primera, Bruna, The Read Shop, AH, AKO, Jumbo, Plus, Coop, Spar, Jan Linders, Tabaronde, Cigo, Libris/BLZ en Tabaktief.

2

Stopt het abonnement automatisch?

Het abonnement loopt automatisch af, tenzij je kiest voor een extra scherpe aanbieding. Deze aanbieding verschijnt in een pop-up scherm waarbij duidelijk wordt aangegeven dat het abonnement na deze periode per maand opzegbaar is. Ook in het orderoverzicht en in de bevestigingsmail wordt dit bevestigd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van het betreffende tijdschrift.

 

 

3

Hoe kan ik het tegoed en de geldigheid van mijn cadeaukaart zien?

Het tegoed op je cadeaukaart en de geldigheid van je cadeaukaart kun je nagaan door in te loggen met het kaartnummer. Je code wordt pas ingewisseld als je een abonnement bevestigt dus kijken kan altijd. Klik op het tabblad ‘Home’, vul je code in en klik op activeer. Linksboven zie je in het oranje vlak de waarde van je kaart en de geldigheid.

4

Mijn cadeaukaart geeft een foutmelding, wat moet ik doen?

Kijk bij de pagina ‘foutmeldingen’ voor meer informatie. Staat de foutmelding er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

5

Kan ik meerdere cadeaukaarten samenvoegen?

In de meeste gevallen is het mogelijk om kaarten samen te voegen. Dit kun je doen door bij het activeren van je code een tweede code toe te voegen ‘voeg een extra code toe’. Staat dit invulveld niet vermeld? Dan heb je een Bladcadeau Select zonder geldwaarde en met een geselecteerd assortiment achter hangt. Bij deze kaarten is het niet mogelijk om een tweede kaart toe te voegen.

https://www.bladcadeau.nl/Home/geef-een-bladcadeau