bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 80 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Je account

Met je account zijn de websites en apps van Sanoma eenvoudig toegankelijk via één inlogsysteem. Simpel en snel toegang tot je favoriete online merken met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord. Met je account heb je toegang tot relevante en gepersonaliseerde inhoud van de Sanoma merken. Sanoma biedt extra content voor iedereen met een login.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

BladCadeau telefoon
Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Gemak en overzicht

Je account biedt gemak en overzicht: één inlog voor alle websites en apps van Sanoma. Hiermee werk  je simpel én snel je gegevens bij en pas je je instellingen aan voor alle merken.

Privacy staat voorop

Jouw privacy is voor ons erg belangrijk. We verzamelen gegevens om onze websites en apps steeds beter te maken en meer op jouw behoeften af te stemmen. Met je account wijzig je je privacy instellingen eenvoudig en snel.

 

Veelgestelde vragen

1

Wat is een account?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Met een account zijn de websites en apps van Sanoma eenvoudig te benaderen via één inlogsysteem. Simpel en snel toegang tot je favoriete online merken met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord. Je kan eenvoudig je account gegevens bijwerken en instellingen aanpassen voor de verschillende websites en apps. Inloggen kan bij onder andere de volgende merken: NU.nl, Libelle, Margriet en Veronica. Dat betekent dat je met één inlognaam en één wachtwoord kunt inloggen op al deze sites. Alle websites die met het account toegankelijk zijn herken je aan het account icoon.

2

Hoe maak ik een account aan?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je kan je account aanmaken op één van de websites of apps van de verschillende merken van Sanoma. Je herkent het account aan het S-icoon rechts bovenaan de pagina.

  1. Kies voor ‘Registreren’ als je een nieuw account wilt aanmelden.
  2. Als je je al hebt geregistreerd met je account bij één van de merken van Sanoma, dan kies je voor Inloggen. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen of kies voor Inloggen met Facebook.
3

Hoe beheer ik mijn account?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Om je account te beheren, log je in en klik je op ‘Mijn Account’. Je komt dan in een scherm met je accountgegevens. Hier kan je je e-mailadres, overige gegevens en privacy instellingen wijzigen. Na het opslaan gelden de wijzigingen voor alle merken waar je het account gebruikt.

4

Wat zijn de voordelen van een account?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Met je account heb je toegang tot relevante en gepersonaliseerde inhoud van de Sanoma merken. Sanoma biedt extra content voor iedereen met een login. In de toekomst worden nog meer Sanoma merken toegankelijk via het account. Daarnaast biedt de login gebruiksgemak: je kan nu zelf en op één plek je persoonlijke gegevens bijwerken, voorkeuren wijzigen en instellingen aanpassen voor verschillende websites en apps.

5

Op welke sites of apps kan ik gebruikmaken van het account?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Op dit moment zijn o.a. NU.nl, Oúders van Nu, Libelle, Fashionchick, Margriet en Veronica onderdeel van een account. Alle merken van Sanoma zullen in de toekomst toegankelijk zijn met de login.

6

Waar staat de S voor?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

De S staat voor Sanoma, de uitgever van meer dan 100 uiteenlopende merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, NU.nl, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica. Ga voor een overzicht van alle merken naar www.sanoma.nl/merken.

7

Hoe werkt inloggen met mijn account als ik meerdere Sanoma producten gebruik?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Jouw accountgegevens zijn hetzelfde voor alle Sanoma merken die op hun homepage het account logo hebben staan. Als je een account hebt aangemaakt op één van deze sites zal dit automatisch herkend worden op andere sites met een account.

8

In welke browsers werkt het account?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Alle gangbare browsers worden ondersteund door het account (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari).

9

Ik wil niet dezelfde login gebruiken voor alle merken van Sanoma, wat moet ik doen?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je kunt aparte logins aanmaken voor ieder merk door een ander e-mailadres te gebruiken.

10

Als ik inlog via mijn Facebook profiel, worden er dan gegevens tussen mijn account en Facebook uitgewisseld?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Als je inlogt via Facebook worden jouw voor- en achternaam en e-mailadres aan ons doorgegeven. Dit is gelijk aan de gegevens die benodigd zijn om een Account te registreren. Zonder jouw toestemming wordt er niets geplaatst op jouw Facebook timeline en is dit niet zichtbaar voor Facebook-vrienden.

11

Het lukt mij niet om een account aan te maken.

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je hebt waarschijnlijk reeds een account aangemaakt op een andere website of app van Sanoma, die onderdeel van je account is, bijvoorbeeld op NU.nl. Als je op de link Wachtwoord vergeten klikt, ontvang je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

12

Ik heb al eerder een account aangemaakt op één van de merken van Sanoma. Moet ik nu nog een account aanmaken?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Nee, het toevoegen van een account aan jouw profiel gaat dan automatisch. Op het moment dat je op de betreffende site of in de app komt en inlogt wordt je account automatisch omgezet.

13

Ik wil niet inloggen via mijn Facebook profiel maar wel gebruik maken van een account

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je kunt gebruik maken van het account door een profiel aan te maken met je e-mailadres en een door jezelf gekozen wachtwoord. Het is niet verplicht om hiervoor Facebook te gebruiken.

14

Mijn e-mailadres is al bekend, maar ik heb nooit een account aangemaakt op de betreffende website of app.

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je hebt waarschijnlijk reeds een login aangemaakt op een andere website of app van Sanoma, die onderdeel van een account is, bijvoorbeeld op NU.nl. Als je op de link ‘Wachtwoord vergeten’ klikt, ontvang je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

15

De activatielink werkt niet.

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Indien de link om je Account te activeren niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van het merk waarvoor je wilt inloggen. De klantenservice van het betreffende merk kan de aanmelding voor je afronden.

16

Ik heb nooit een login geregistreerd, maar ik sta wel als ingelogd, hoe kom ik van deze login af?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je bent in het verleden geregistreerd met een account bij een van de merken van Sanoma. Deze accounts zijn gemigreerd naar Sanoma Account. Het is op dit moment nog niet mogelijk om zelf je account te verwijderen. Een optie is om je account niet meer te gebruiken, je account kan na 18 maanden worden verwijderd uit de database van Sanoma. Als je je account wilt verwijderen kan je ook contact opnemen met de klantenservice van het merk waarvoor je je Sanoma Account gebruikt. De klantenservice kan je account dan voor je verwijderen.

17

Ik heb geen toestemming gegeven dat mijn (bv Libelle inlog) werd omgezet naar een account? Mag dit zomaar?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je bent in het verleden geregistreerd met een account bij een van de merken van Sanoma. Deze accounts zijn gemigreerd naar je account onder dezelfde voorwaarden als waar je eerder toestemming voor hebt gegeven. Het is mogelijk om je privacy instellingen voor de gegevens die je achterlaat in je account te wijzigen. Ga naar Mijn Account en klik op Privacy Instellingen. Hier kan je gericht adverteren op basis van je account gegevens toestaan of weigeren.

18

Ik kan niet inloggen.

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon
  1. Je hebt waarschijnlijk reeds een login aangemaakt op een andere website of app van Sanoma. Klik op het S-icoon rechtsboven op de pagina en klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’ Je ontvangt dan per mail je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.
  2. Probeer je opnieuw aan te melden door op het S-icoon te klikken en je in te loggen
  3. Check je reclame- of spambox in je e-mailaccount of de activatiemail daar wellicht terecht is gekomen.
  4. Mocht het niet lukken om in te loggen, probeer dan een nieuwe account aan te maken door te klikken op Registreren en het registratieproces te doorlopen.
  5. Indien je na het doorlopen van deze stappen nog niet kunt inloggen, neem dan contact op met de klantenservice van het merk waar je wil inloggen.
19

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Klik in het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail, waarin je kan klikken op de link ‘Stel hier je wachtwoord opnieuw in om een nieuw wachtwoord aan te maken’.

20

Ik heb een account aangemaakt, maar geen e-mail ontvangen.

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Mogelijk is deze e-mail terecht gekomen in je reclame- of spampostbus. Zo niet, ga dan terug naar de betreffende website en probeer dan nogmaals te ‘Registeren’ of kies voor ‘Wachtwoord vergeten’. Als je de mail ontvangen hebt, klik dan op de link om je aanmelding te bevestigen. Mocht het daarna nog niet lukken, neem dan contact op met de klantenservice van het merk waarvoor je wilt inloggen.

21

Blijft mijn account altijd toegankelijk?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Indien een account 18 maanden of langer niet gebruikt is, dan kan deze verwijderd worden uit de database van Sanoma. In dat geval word je hier tijdig over geïnformeerd.

22

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Om je e-mailadres te wijzigen, log je in en klik je op ‘Mijn Account’. Je komt dan in een scherm met je accountgegevens. Hier kan je je e-mailadres, overige gegevens en privacy instellingen wijzigen. Na het opslaan gelden de wijzigingen voor alle Sanoma merken waar je je Sanoma Account voor gebruikt.

23

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen e-mails meer ontvang van Sanoma?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Je kunt de e-mail of nieuwsbrief die je ontvangt van Sanoma of een bepaald merk binnen Sanoma uitzetten door onderaan de e-mail te klikken op de link ‘Afmelden’. Het kan zijn dat je ingeschreven bent bij meerdere emaillijsten. Je moet dit proces dan herhalen.

24

Hoe verwijder ik mijn account?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

Jouw account kan gekoppeld zijn aan meerdere merken van Sanoma. Als je jouw account verwijdert dan kan dit invloed hebben op de instellingen voor andere sites en diensten. Let op: Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen dan kun je op de afmeldlink onderaan de betreffende nieuwsbrief klikken.

25

Waar worden de gegevens die ik achterlaat voor gebruikt?

BladCadeau min icoon
BladCadeau plus icoon

De opgegeven gegevens gebruiken we om onze producten en diensten steeds beter te maken en een optimale gebruikerservaring te kunnen realiseren door deze af te stemmen op jouw behoeften. Daarnaast kunnen met de verkregen data gepersonaliseerde producten en diensten worden aangeboden en relevante advertenties worden getoond. In het privacybeleid van Sanoma lees je hoe we omgaan met deze informatie. Het is mogelijk de gegevens om je privacy instellingen voor de gegevens die je achterlaat in je Account te wijzigen. Ga naar Mijn Account en klik op Privacy Instellingen. Hier kan je gericht adverteren op basis van je Account gegevens toestaan of weigeren.

Direct contact met één van onze medewerkers? BladCadeau telefoon Bel 088 - 550 01 80 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur