bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Je account

Eén account voor magazines en nieuwsmerken. Met je account kun je inloggen op de websites en in de apps van de nieuws- en magazinemerken van DPG Media. Je logt snel en gemakkelijk in bij onder andere NU.nl, het AD, de Volkskrant, Trouw, Libelle, VIVA, AutoWeek, Ouders van NU en Tijdschrift.nl.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Had je voorheen een account voor de magazines én een account voor de nieuwsmerken met hetzelfde e-mailadres?

Dan zijn deze twee accounts samengevoegd. Het wachtwoord waarmee je inlogde bij de magazine merken komt te vervallen. Je kunt voortaan inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je al gebruikte bij (een van) de nieuwsmerken. Ben je dit wachtwoord vergeten? Dan kun je dit opnieuw instellen via de ‘wachtwoord vergeten’ functie.

Wil je meer informatie?

Kijk dan in de lijst met veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

1

DPG Media en DPG Media Magazines voegen de accountgegevens van hun accounthouders samen. Om welke gegevens van mijn account gaat dit?

De gegevens die worden samengevoegd zijn de gegevens die je zelf hebt opgegeven bij het aanmaken of wijzigen van jouw account.

2

Waarom worden de accounts bij DPG Media en DPG Media Magazines samengevoegd?

DPG Media Magazines (voormalig Sanoma Media Netherlands) is in 2020 onderdeel geworden van DPG Media. Veel processen en systemen binnen ons bedrijf worden nu samengevoegd, ook de accounts. Je kunt nu met één account inloggen bij alle magazines en nieuwsmerken. We zullen uiteindelijk ook de stappen die je doorloopt wanneer je inlogt, gelijk trekken. Zo maken we inloggen heel gemakkelijk en overzichtelijk voor je.

3

Bij welke merken kan ik inloggen met mijn account?

Je kunt met je account inloggen bij:
- deze merken van DPG Media: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, de Stentor, Tubantia, de Gelderlander, het ED, Brabants Dagblad, BN DeStem en de PZC in Nederland. En in België HLN, De Morgen en HUMO.
- deze merken van DPG Media Magazines: NU.nl, Libelle, Veronica Superguide, Story, Nouveau, Kek Mama, AutoWeek, Ouders van Nu, vtwonen college, Stijlvol Wonen, Tijdschrift.nl

4

Waar worden de gegevens die ik achterlaat voor gebruikt?

De opgegeven gegevens gebruiken we om onze producten en diensten steeds beter te maken en een optimale gebruikerservaring te kunnen realiseren door deze af te stemmen op jouw behoeften. Daarnaast kunnen met de verkregen data gepersonaliseerde producten en diensten worden aangeboden en relevante advertenties worden getoond. In het privacybeleid van DPG Media lees je hoe we omgaan met deze informatie: https://www.dpgmedia.nl/privacy.

5

Hoe verwijder ik mijn Account?

Jouw account kan gekoppeld zijn aan meerdere merken van DPG Media. Als je jouw account verwijdert dan kan dit invloed hebben op de instellingen en functionaliteiten voor andere sites en diensten. Bijvoorbeeld voor merken als NU.nl, Tijdschrift.nl, Libelle, Story, Veronica Superguide, Nouveau en Kek Mama.

Ben je geabonneerd op de Donald Duck of Libelle? Beheer je account dan via onderstaande links:

Donald Duck

Libelle

Let op: als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen dan kun je op de afmeldlink onderaan de betreffende nieuwsbrief klikken. Indien dit niet lukt, dan kan je ook afmelden voor de nieuwsbrief door contact op te nemen met privacy.nl@dpgmediamagazines.nl.

Je kunt je account verwijderen door op deze link te klikken. Je kunt ook contact opnemen met klantenservice via https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/ .

6

Hoe maak ik een Account aan?

Je kan je account aanmaken op één van de websites of apps van de verschillende merken van DPG Media. Kies voor ‘Registreren’ als je een nieuw account wilt aanmaken. Als je je al hebt geregistreerd bij één van de merken van DPG Media, dan kies je voor Inloggen. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen.

7

Hoe kan ik mijn Account beheren?

Om je Account te beheren, log je in op één van onze merken. Ben je geabonneerd op de Libelle of Donald Duck? Je kan je Account beheren via onderstaande links:

Libelle

Donald Duck

Je komt na het inloggen in een scherm met je accountgegevens. Hier kan je je e-mailadres, overige gegevens en privacy instellingen wijzigen. Na het opslaan gelden de wijzigingen voor alle merken waar je je Account gebruikt.

8

Wat zijn de voordelen van een Account?

Met je Account heb je toegang tot relevante en gepersonaliseerde inhoud van DPG Media merken. DPG Media biedt extra content voor iedereen met een login. In de toekomst worden nog meer DPG Media merken toegankelijk via Account. Daarnaast biedt de login gebruiksgemak: je kan nu zelf en op één plek je persoonlijke gegevens bijwerken voor verschillende websites en apps.

9

Kan ik mijn Account ook gebruiken op mobiel, tablet en in de Apps van DPG Media?

Ja, je login werkt op mobiel, tablet en desktop en in de Apps van NU.nl, NU Sport, Ouders van Nu, Autoweek, SuperGuide en Libelle Digitaal. Op ieder device en in al deze Apps kan je inloggen met dezelfde gegevens van je Account.

10

In welke browsers werkt het Account?

Alle gangbare browsers worden ondersteund door DPG Media Account (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari).

11

Ik wil niet dezelfde login gebruiken voor alle merken van DPG Media, wat moet ik doen?

Je kunt aparte logins aanmaken voor ieder merk door een ander e-mailadres te gebruiken.

12

Het lukt mij niet om een Account aan te maken.

Je hebt waarschijnlijk reeds een account aangemaakt op een andere website of app van DPG Media, bijvoorbeeld op NU.nl. Als je op de link Wachtwoord vergeten klikt, ontvang je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen per email. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

13

Mijn e-mailadres is al bekend, maar ik heb nooit een account aangemaakt op de betreffende website of app.

Je hebt waarschijnlijk reeds een account aangemaakt op een andere website of app van DPG Media, bijvoorbeeld op NU.nl. Als je op de link Wachtwoord vergeten klikt, ontvang je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen per email. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

14

De activatielink werkt niet.

Indien de link om je Account te activeren niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van het merk waarvoor je wilt inloggen. De klantenservice van het betreffende merk kan de aanmelding voor je afronden.

15

Ik kan niet inloggen.

  1. Je hebt waarschijnlijk reeds een login aangemaakt op een andere website of app van DPG Media. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’ Je ontvangt dan per e-mail je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.
  2. Check je reclame- of spambox in je e-mailaccount of de activatiemail, het is mogelijk dat de e-mail daarin terecht is gekomen.
  3. Mocht het niet lukken om in te loggen, probeer dan een nieuw account aan te maken door te klikken op Registreren en het registratieproces te doorlopen.
  4. Indien je na het doorlopen van deze stappen nog niet kunt inloggen, neem dan contact op met de klantenservice van het merk waar je wil inloggen.
16

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Klik in het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail, waarin je kan klikken op de link ‘Stel hier je wachtwoord opnieuw in om een nieuw wachtwoord aan te maken’.

17

Ik heb een Account aangemaakt, maar geen e-mail ontvangen.

Mogelijk is deze e-mail terecht gekomen in je reclame- of spampostbus. Zo niet, ga dan terug naar de betreffende website en probeer dan nogmaals te ‘Registeren’ of kies voor ‘Wachtwoord vergeten’. Als je de mail ontvangen hebt, klik dan op de link om je aanmelding te bevestigen. Mocht het daarna nog niet lukken, neem dan contact op met de klantenservice van het merk waarvoor je wilt inloggen.

18

Blijft mijn Account altijd toegankelijk?

Indien een account 2 jaar of langer niet gebruikt is, dan kan deze verwijderd worden uit de database van DPG Media. In dat geval word je hier tijdig over geïnformeerd. Ondanks het verwijderen van je account, zullen eventuele berichten die vanuit een account geplaatst zijn (zoals op een forum) blijven bestaan.

19

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Om je e-mailadres te wijzigen, log je in en klik je op ‘Mijn Account’. Ben je geabonneerd op de Libelle of Donald Duck? Dan kan je via onderstaande links je account beheren:

Libelle

Donald Duck

Je komt na het inloggen in een scherm met je accountgegevens. Hier kan je je e-mailadres, overige gegevens en privacy instellingen wijzigen. Na het opslaan gelden de wijzigingen voor alle DPG Media merken waar je je account gebruikt.

20

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen e-mails meer ontvang van DPG Media?

Je kunt de e-mail of nieuwsbrief die je ontvangt van DPG Media of een bepaald merk binnen DPG Media uitzetten door onderaan de e-mail te klikken op de link ‘Afmelden’. Het kan zijn dat je ingeschreven bent bij meerdere emaillijsten. In dat geval moet je dit proces herhalen.

21

Hoe kan ik mijn Privacy Instellingen aanpassen?

Ga naar Mijn Account en klik op Privacy Instellingen. Hier kan je gericht adverteren op basis van Account gegevens toestaan of weigeren.

22

Waar vind ik de Gebruiksvoorwaarden van mijn Account?

Bij het registreren op een van onze websites of Apps ben je akkoord gegaan met de Gebruiksvoorwaarden. Je kunt de gebruiksvoorwaarden hier nalezen.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0180 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur