bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Saldo + geldigheid

Op de achterkant van je cadeaukaart staat aangegeven hoe lang je cadeaukaart geldig is. Ook kun je dit nagaan via deze link. Vul hier je persoonlijke code in (te vinden onder het kraslaagje van de cadeaukaart) en klik op ‘check’. Zowel de geldigheid als het actuele tegoed op je cadeaukaart kun je hiermee nagaan.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Hoe kan ik het tegoed en de geldigheid van mijn cadeaukaart zien?

Het tegoed op je cadeaukaart en de geldigheid van je cadeaukaart kun je nagaan door in te loggen met het kaartnummer. Je code wordt pas ingewisseld als je een abonnement bevestigt dus kijken kan altijd. Klik op het tabblad ‘Home’, vul je code in en klik op activeer. Linksboven zie je in het oranje vlak de waarde van je kaart en de geldigheid.

2

Kan de geldigheid verschillen?

Ja dat is mogelijk. Cadeaukaarten uitgegeven vóór 1 september 2016 hebben veelal een code met een onbeperkte geldigheid, kaarten na deze datum hebben een code met een geldigheidsduur van twee jaar na aankoop. Ook is het mogelijk dat codes slechts een paar maanden geldig zijn, dit zijn codes die ingezet zijn met speciale acties. De geldigheidsduur wordt altijd gecommuniceerd op de cadeaukaart (en/of actievoucher).

3

Mijn bladcadeau is verlopen, kan ik deze verlengen?

Wij hanteren een coulanceregeling van 6 maanden vanaf de dag dat uw Bladcadeau is verlopen. U kunt de geldigheid checken op bladcadeau.nl via de saldochecker.
Valt u binnen deze 6 maanden dan kunt het volgende doen:

  • Noteer uw 19 cijferige kaartnummer (onder de streepjescode op de pas)
  • Noteer uw persoonlijke code (onder de kraslaag op de pas)
  • Maak een foto van de achterkant van de pas waar u bovenstaande codes ook op terugvindt
  • Mail deze gegevens met uw naam en het mailadres waarop u de code wilt ontvangen naar info@bladcadeau.nlv.v. coulanceregeling.

U ontvangt dan een nieuwe digitale Bladcadeau code met een geldigheid van 3 maanden.
Bladcadeau is genoodzaakt hiervoor administratiekosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen € 5,- en worden in mindering gebracht op het resterende tegoed van uw Bladcadeau.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0180 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur