bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Foutmeldingen

Krijg je een foutmelding bij het activeren van je Bladcadeau? Hieronder staat een lijst met voorkomende foutmeldingen. Staat jouw melding er niet tussen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Veelgestelde vragen

1

De code is niet geregistreerd als verkocht.

Het lijkt erop alsof de code niet geactiveerd is bij aankoop van je cadeau (in de winkel of via de website). Klopt dit niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier en stuur gelijk het aankoopbewijs mee. Zonder aankoopbewijs kunnen wij je kaart niet activeren.

2

De ingevoerde code heeft een ongeldige lengte.

De persoonlijke code waarmee een abonnement te verzilveren is, bestaat uit 8 letters en cijfers. De code is te vinden op de achterkant van de cadeaukaart, onder het kraslaagje.

3

De code is niet gevonden.

Heb je de juiste letters en cijfers overgenomen van de cadeaukaart?  (=de persoonlijke code waarmee een abonnement te verzilveren is, bestaat uit 8 letters en cijfers. De code is te vinden op de achterkant van de cadeaukaart, onder het kraslaagje). Probeer het nog een keer: verschijnt er opnieuw een foutmelding? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier

4

Inlogcode bestaat niet.

Heb je de juiste letters en cijfers overgenomen van de cadeaukaart?  (=de persoonlijke code waarmee een abonnement te verzilveren is, bestaat uit 8 letters en cijfers. De code is te vinden op de achterkant van de cadeaukaart, onder het kraslaagje). Probeer het nog een keer: verschijnt er opnieuw een foutmelding? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

5

De code is al eerder gebruikt.

Het lijkt erop alsof deze code al eerder gebruikt is. Klopt dit niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0180 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur