bladcadeau-logo
  • keuze uit ruim 100 tijdschriften
  • vrij oplaadbaar € 5 - € 150

Contact

Cadeaukaart activeren

Wat leuk, je hebt een Bladcadeau gekregen! Met je cadeaukaart kun je een abonnement op een tijdschrift naar keuze uitkiezen. Mocht je meerdere cadeaukaarten hebben, dan kun je deze samenvoegen zodat je een hoger tegoed hebt. Je kunt inloggen om te kijken uit welke tijdschriften je kunt kiezen of om alleen je saldo te checken. Je code wordt pas ingewisseld als je een abonnement bevestigt.

Direct contact met BladCadeau

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 80
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Volg onderstaand stappenplan om je Bladcadeau code te activeren:

Ga op deze website naar ‘Home’.  Hier zie je een invulveld waar je een van onderstaande codes moet vullen.

I. Staat er een persoonlijke code onder een kraslaag? Gebruik deze code dan en druk op activeer.
II. Staat er een pincode op je cadeaukaart? Vul dan de pincode in en druk op activeer. Er verschijnt nu een tweede veld waar je het 19 cijferige kaartnummer kunt vullen.
III. Geen pincode of persoonlijke code? Gebruik dan alleen de 19 cijferige code die op de
kaart vermeld staat en druk op activeer.

Na het invoeren van je code verschijnt de waarde van de cadeaukaart en zie je de tijdschriften waar je uit kunt kiezen. Een tijdschrift kan één of meerdere aanbiedingen hebben. Wil je liever een duurder abonnement dan de waarde op je cadeaukaart? Dat kan! Via iDeal betaal je veilig bij.

Heb je meerdere Bladcadeau gekregen? Voeg dan nog een code toe voor extra tegoed. Krijg je een foutmelding? Kijk dan bij de foutmelding om te zien wat je kunt doen.

Veelgestelde vragen

1

Kan ik zelf een ingangsdatum kiezen?

Nee het is niet mogelijk om zelf een ingangsdatum te kiezen. Zodra je met je cadeaukaart een titel uitkiest, start het abonnement bij het eerstvolgende nummer.

2

Kan ik meerdere cadeaukaarten samenvoegen?

In de meeste gevallen is het mogelijk om kaarten samen te voegen. Dit kun je doen door bij het activeren van je code een tweede code toe te voegen ‘voeg een extra code toe’. Staat dit invulveld niet vermeld? Dan heb je een Bladcadeau Select zonder geldwaarde en met een geselecteerd assortiment achter hangt. Bij deze kaarten is het niet mogelijk om een tweede kaart toe te voegen.

3

Kan ik de titel wijzigen?

Indien je je Bladcadeau verzilverd hebt voor een bepaalde titel, is het niet mogelijk om alsnog een andere titel te kiezen. Na de verzilvering wordt het abonnement namelijk  direct in werking gezet.

4

Stopt het abonnement automatisch?

Het abonnement loopt automatisch af, tenzij je kiest voor een extra scherpe aanbieding. Deze aanbieding verschijnt in een pop-up scherm waarbij duidelijk wordt aangegeven dat het abonnement na deze periode per maand opzegbaar is. Ook in het orderoverzicht en in de bevestigingsmail wordt dit bevestigd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van het betreffende tijdschrift.

 

 

5

Hoeveel nummers krijg ik met mijn cadeaukaart?

Het aantal nummers is afhankelijk van het tegoed op je kaart. Als je inlogt met je code krijg je overzicht te zien uit welke titels je kunt kiezen, hier staan ook alle prijzen bij vermeld.

6

Kan ik de cadeaukaart inruilen voor geld?

Nee, de kaart is alleen online in te wisselen voor een van onze tijdschriften op deze site.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0180 Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur