Donald Duck Cadeaukaart

De vrolijkste cadeaus voor groot en klein

Donald Duck

Geef een Donald Duck Cadeaukaart

Met de Donald Duck Cadeaukaart geef je het vrolijkste cadeau voor groot en klein. De ontvanger kiest een abonnement op een van de Disney tijdschriften en/of kan saldo inwisselen in de Duckstadshop.
Veelgestelde vragen over de Donald Duck Cadeaukaart >>

Activeer een Donald Duck Cadeaukaart

Heb je een Donald Duck Cadeaukaart ontvangen? Klik hier om deze te activeren.
Veelgestelde vragen over activeren >>

Veelgestelde vragen over de Donald Duck Cadeaukaart

Wat is de Donald Duck Cadeaukaart?

Met de Donald Duck Cadeaukaart geef je de ontvanger de keuze! Deze kiest een abonnement op een Disney tijdschrift (Donald Duck Weekblad, Donald Duck Extra, Katrien Duck of Donald Duck Junior) en/of kan het saldo inwisselen in de Duckstadshop waar vele leuke Duck-cadeaus zijn te krijgen. Alle abonnementen stoppen automatisch, dus je hoeft niet op te zeggen. De Donald Duck Cadeaukaart is verpakt in een vrolijke cadeaubox. Elk doosje bevat ook nog een leuke verrassing. Je koopt de Donald Duck Cadeaukaart online op DonaldDuck.nl/cadeau voor € 10. Of koop de Donald Duck Cadeaukaart in de winkel (o.a. bij Bruna en Primera), van € 5 tot € 150. De ontvanger kan meerdere cadeaukaarten samenvoegen voor een langer abonnement of meer korting in de Duckstadshop!
19-cijfers

Waarom is de Donald Duck Cadeaukaart een leuk cadeau?

Met de Donald Duck Cadeaukaart geef je het vrolijkste cadeau van Nederland waarbij de ontvanger zelf kan kiezen: een abonnement op een tijdschrift en/of een cadeautje in de Duckstadshop. De Cadeaukaart is het ideale geschenk voor groot en klein en zeer geschikt voor een kinderfeestje, verjaardag, afscheid, etentje of als bedankje.

Hoe werkt het?

Kies ‘Cadeaukaart kopen’, vul alle gegevens in en reken af. Zo simpel is het!

Kan de Donald Duck Cadeaukaart verlopen?

Ja, de Donald Duck Cadeaukaart kan verlopen. De Donald Duck cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop in de winkel of online. Je kunt de geldigheid van je Donald Duck Cadeaukaart checken op deze website. Kras het laagje op de achterkant van je Donald Duck Cadeaukaart weg, vul de code in die verschijnt onder de kraslaag en klik op ‘Check’.

Wanneer wordt de Donald Duck Cadeaukaart bezorgd?

De Donald Duck Cadeaukaartbox wordt bezorgd door PostNL en past in de brievenbus.  Bestel je een Donald Duck Cadeaubox dan wordt deze de volgende dag aangeboden bij PostNL. De bezorging duurt daarom 2 à 3 werkdagen.

Waar kun je de Donald Duck Cadeaukaart laten bezorgen?

Je kunt de Donald Duck Cadeaukaart overal in Nederland direct laten bezorgen bij degene aan wie je de Donald Duck Cadeaukaart wilt geven. Op dit moment is het nog niet mogelijk om de Donald Duck Cadeaukaart in het buitenland af te leveren.

Zakelijke bestelling?

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de afdeling Sales via het telefoonnummer 088-556 5610 of via het e-mailadres salesgifting@sanoma.com.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 1,50 per bestelling. Bij bestellingen van € 20 of meer worden géén verzendkosten gerekend.

Overige vragen

Bij andere vragen of klachten kun je contact opnemen met de klantenservice van Sanoma Media Netherlands B.V. Sanoma Media Netherlands B.V. streeft ernaar om vragen of klachten uiterlijk binnen 10 werkdagen te behandelen. Wanneer er geen oplossing wordt bereikt, kunt u voor de buitengerechtelijke bemiddeling bij een geschil gebruik maken van het ODR-platform (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie via http://ec.europa.eu/consumers/odr

Veelgestelde vragen over activeren

Hoe kan ik mijn Cadeaukaart activeren?

Op de achterkant van de Donald Duck Cadeaukaart zit een kraslaagje. Als je dat weghaalt, komt er een persoonlijke code tevoorschijn. Met de persoonlijke codes op de kaart kun je een abonnement op een van de Disney tijdschriften naar keuze activeren (code onder het kraslaagje) of kun je het saldo inwisselen in de Duckstadshop (19-cijferige streepjescode). Codes zijn geldig na activatie bij de kassa. Je kunt meerdere cadeaukaarten samenvoegen voor een langer abonnement of meer korting in de Duckstadshop.
  • Kies een tijdschrift => Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul de code in, klik op ‘Activeer’ en bekijk jouw aanbiedingen.
    kraslaag
  • Kies een cadeau => Kies in je winkelmandje ‘Cadeaukaart toevoegen’ en voer de 19-cijferige streepjescodes in om jouw saldo in te wisselen in de Duckstadshop.
  • 19-cijfers

Kan ik zelf bepalen vanaf welke datum ik mijn abonnement laat ingaan?

Nee, als je je Donald Duck Cadeaukaart activeert, start deze bij het eerstvolgende nummer. Bij het activeren van de Donald Duck Cadeaukaart in de Duckstadshop geldt de reguliere leveringstijd van producten uit de Duckstadshop. De levertijd van je product wordt aangegeven bij het bestelproces.

Ik heb twee Donald Duck Cadeaukaarten ontvangen, kan ik die tegelijk activeren?

Ja, je kunt meerdere cadeaukaarten samenvoegen voor een langer abonnement of voor meer korting in de Duckstadshop.

Kan ik de Donald Duck Cadeaukaart inruilen voor geld?

Nee, de kaart is alleen online in te wisselen voor een van onze tijdschriften of op cadeautjes in de Duckstadshop.

Ik heb mijn tijdschrift nog niet ontvangen, hoe kan dat?

Wanneer je abonnement ingaat, is afhankelijk van de verschijningsfrequentie van het tijdschrift dat je gekozen hebt. Als je je abonnement activeert, krijg je bericht op welke datum je je eerste tijdschrift thuis ontvangt. Mocht je na deze verschijningsdatum nog geen tijdschrift hebben ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik heb mijn cadeau nog niet ontvangen, hoe kan dat?

Wanneer je je cadeau ontvangt, is afhankelijk van de levertijd van het product. Je kunt de status van je bestelling volgen via ‘Account’ op de Duckstadshop of door op de volgende link te klikken: http://duckstadshop.donaldduck.nl/account.

Hoe lang is mijn Donald Duck Cadeaukaart geldig?

De Donald Duck Cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na aankoop in de winkel of online. Je kunt de geldigheid van je Donald Duck cadeaukaart checken op deze website. Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul op de website de code in die verschijnt en klik op ‘Check’. 

Hoe kan ik zien hoeveel tegoed ik nog op mijn Donald Duck Cadeaukaart heb?

Je kunt je saldo bekijken op deze website. Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul op de website de code in die verschijnt en klik op ‘Check’.

Donald Duck Cadeaukaart met bijbetaling

Indien je kiest voor een abonnement met bijbetaling (en zo meer nummers ontvangt), dan geldt het abonnement tot wederopzegging. Na deze extra nummers is het abonnement eenvoudig per maand opzegbaar.

Ik heb een Disney titel gekozen met mijn Donald Duck Cadeaukaart, maar ik wil toch een andere Disney titel ontvangen. Kan ik dit nog wijzigen?

Indien je je Donald Duck Cadeaukaart verzilverd hebt voor een bepaalde titel, is het niet mogelijk om alsnog een andere titel te kiezen. Na de verzilvering wordt het abonnement direct in werking gezet.

Wil je een product terugsturen?

Dan heb je 2 mogelijkheden:
  1. Als je een beschadigd product hebt ontvangen of een ander product ontvangt dan je besteld hebt, dan kun je dit product retour sturen. Je gebruikt hiervoor de retourbon die op de pakbon is afgedrukt.
  2. Indien je van de aankoop wilt afzien en de overeenkomst wilt ontbinden of wanneer je de bestelde producten nog niet hebt ontvangen, dan kun je gebruik maken van het bijgevoegde herroepingsformulier. Dit formulier wordt sinds juni 2014 verstuurd naar aanleiding van de aangepaste Europese regelgeving met betrekking tot consumentenrechten. De termijn om het ontbindingsrecht in te roepen is 14 kalenderdagen. Binnen de periode kan de overeenkomst eenzijdig door jou worden opgezegd. Het is niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken. Je kunt de overeenkomst uiteraard ook eenvoudig ontbinden door een e-mail te sturen naar: klantenservice@sbcommerce.nl Heb je de producten reeds ontvangen, dan kun je gebruik maken van de gebruikelijke retourgarantie. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via klantenservice@sbcommerce.nl.